Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27274
Title: Дослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату
Authors: Янчик, Марія Володимирівна
Вашека, Оксана Миколаївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Янчик, Олена Петрівна
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
види вологи
модельні системи
кондитерський напівфабрикат
types of moisture
model systems
confectionery semi-finished product
Issue Date: 2017
Citation: Дослідження перерозподілу вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, А. В. Гавриш, О. П. Янчик / Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів Х Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса, 2017. – С. 96-97.
Abstract: Досліджено перерозподіл форм зв'язків вологи у модельних системах кондитерського напівфабрикату, який включає помадну масу, порошок з банану, вершкове масло та ПАР. Доведено, що ПАР здатна не лише утримувати жирову фазу напівфабрикату, але й частково сприяє перерозподілу вологи у бік міцно зв’язаної. The redistribution of forms of moisture connections in the modeling systems of confectionery semi-finished products, which includes lipstick, banana powder, butter and surfactant, has been researched. It is proved that the surfactant is able not only to maintain the fat phase of the semifinished product, but also partly contributes to the redistribution of moisture to the side of the tightly bound.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27274
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ОНАХТ вересень 2017.pdf183,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.