Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27303
Title: Визначення показників якості кондитерського напівфабрикату з порошком з банану
Authors: Янчик, Марія Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Янчик, Олена Петрівна
Keywords: порошок з банану
кондитерський напівфабрикат
дисперсність
banana powder
confectionery semi-finished
dispersion
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Янчик, М. В. Визначення показників якості кондитерського напівфабрикату з порошком з банану / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. П. Янчик // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 173-175.
Abstract: Досліджено показники якості кондитерського напівфабрикату з порошком з банану, а саме: органолептичні показники, фізико-хімічні показники та дисперсність. Показано, що порошок з банану холодного розпилювального сушіння дозволяє отримати кондитерський напівфабрикат із привабливими органолептичними властивостями і відповідними фізико-хімічними показниками якості. The indicators of quality of confectionery semi-finished products with banana powder were investigated, namely: organoleptic properties, physical and chemical parameters and dispersion. It is shown that a powder of banana cold spray drying allows to get confectionery semi-finished products with attractive organoleptic properties and corresponding physicochemical indices quality.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27303
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник тез Якість листопад 2015 (c. 173)-173-175.pdf155,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.