Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27307
Title: Дослідження хімічного складу кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви
Authors: Янчик, Марія Володимирівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Янчик, Олена Петрівна
Keywords: хімічний склад
кондитерський напівфабрикат
порошок з моркви
chemical composition
confectionery semi-finished
carrot powder
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Янчик, М. В. Дослідження хімічного складу кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви / М. В. Янчик, О. В. Нєміріч, О. П. Янчик // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ : НУБіП України, 2017. – С. 191-192.
Abstract: Досліджено хімічний, мінеральний та вітамінний склад кондитерського напівфабрикату з порошком з моркви. Доведено, що використання порошку з моркви сприяє не лише формуванню споживних властивостей, а й підвищенню харчової цінності кондитерського напівфабрикату. The chemical, mineral and vitamin content of the confectionery semi-finished product with carrot powder is investigated. It is proved that the use of powder from carrots contributes not only to the formation of consumer properties, but also to increase the nutritional value of confectionery semi-finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27307
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НУБіП (ст.191) (квітень 2017) Збірник праць ко%B-192-193.pdf329,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.