Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310
Назва: Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112571 UA)
Автори: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Вашека, Оксана Миколаївна
Янчик, Марія Володимирівна
Драненко, Оксана Володимирівна
Стахурська, Лілія Вацлавівна
Ключові слова: кондитерський напівфабрикат
confectionery semi-finished product
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Патент 112571 UA, МПК А23 G 3/00. Склад кондитерського напівфабрикату / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. М. Вашека, М. В. Янчик, О. В. Драненко, Л. В. Стахурська; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05666; заявл. 26.05.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24, 2016 р.
Короткий огляд (реферат): Корисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Патент (кор. модель) морква.PDF6,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.