Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310
Назва: | Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112571 UA) |
Автори: | Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович Вашека, Оксана Миколаївна Янчик, Марія Володимирівна Драненко, Оксана Володимирівна Стахурська, Лілія Вацлавівна |
Ключові слова: | кондитерський напівфабрикат confectionery semi-finished product кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Патент 112571 UA, МПК А23 G 3/00. Склад кондитерського напівфабрикату / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. М. Вашека, М. В. Янчик, О. В. Драненко, Л. В. Стахурська; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05666; заявл. 26.05.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24, 2016 р. |
Короткий огляд (реферат): | Корисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Патент (кор. модель) морква.PDF | 6,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.