Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorВашека, Оксана Миколаївна-
dc.contributor.authorЯнчик, Марія Володимирівна-
dc.contributor.authorДраненко, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorСтахурська, Лілія Вацлавівна-
dc.date.accessioned2018-05-10T08:09:12Z-
dc.date.available2018-05-10T08:09:12Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationПатент 112571 UA, МПК А23 G 3/00. Склад кондитерського напівфабрикату / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. М. Вашека, М. В. Янчик, О. В. Драненко, Л. В. Стахурська; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05666; заявл. 26.05.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24, 2016 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310-
dc.description.abstractКорисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectкондитерський напівфабрикатuk_UA
dc.subjectconfectionery semi-finished productuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.titleСклад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112571 UA)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Патент (кор. модель) морква.PDF6,94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.