Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нєміріч, Олександра Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Андрій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Вашека, Оксана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Янчик, Марія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Драненко, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Стахурська, Лілія Вацлавівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-10T08:09:12Z | - |
dc.date.available | 2018-05-10T08:09:12Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Патент 112571 UA, МПК А23 G 3/00. Склад кондитерського напівфабрикату / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, О. М. Вашека, М. В. Янчик, О. В. Драненко, Л. В. Стахурська; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 05666; заявл. 26.05.2016; опубл. 26.12.2016, Бюл. № 24, 2016 р. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27310 | - |
dc.description.abstract | Корисна модель відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | кондитерський напівфабрикат | uk_UA |
dc.subject | confectionery semi-finished product | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції | uk_UA |
dc.title | Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на корисну модель № 112571 UA) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Патент (кор. модель) морква.PDF | 6,94 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.