Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27336
Title: Дослідження регідратаційних властивостей порошку капусти
Authors: Нєміріч, Олександра Володимирівна
Вашека, Оксана Миколаївна
Іваненко, Ольга Андріївна
Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
Keywords: порошок з капусти
мікроструктура
коефіцієнт відновлення
форми зв’язків вологи
cabbage powder
microstructure
coefficient of restitution
moisture forms of communication
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Нєміріч, О. В. Дослідження регідратаційних властивостей порошку капусти / О. В. Нєміріч, О. М. Вашека, О. Іваненко, Т. Тарасенко // Canadian Journal of Science, Education and Culture. Elsevier. – 2014. - №2 (6). – P. 263-268.
Abstract: Дана стаття присвячена дослідженню регідратаційних властивостей у полярних рідинах порошку з капусти. В публікації розглянуто мікроструктуру, коефіцієнт відновлення та форми зв’язку вологи в порошку капусти вихідної якості та відновленому. This article investigates the rehydration properties of polar liquids powder from cabbage. This publication deals with the microstructure, the coefficient of restitution and shape due to moisture cabbage powder output quality and restored.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27336
ISSN: 0008-4327
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VASHEKA_1.pdf277,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.