Безпека харчових продуктів в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Застосування системи для управління безпечністю харчових продуктів та захист споживачів від небезпек, які можуть супроводжувати харчову продукцію. The application of a system for managing the safety of food products and protecting consumers from the dangers that may accompany food products.

Опис

Ключові слова

харчування, безпека, персонал, продукти, стандарти, food, safety, staff, products, standards, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Безпека харчових продуктів в Україні / І. В. Дочинець // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2017. — С. 44-45.