Батат, як перспективна сировина для виробництва самбуків
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Експерементально досліджено фізико-хімічні показники самбуку з використанням батату. The physicochemical parameters of sambuk using potatoes are experimentally investigated.
Опис
Ключові слова
самбук, батат, яблучне пюре, sambuca, sweet potato, apple puree, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, А. Енергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів // А. В. Ковтун, О. Кобець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 398.