Батат, як перспективна сировина для виробництва самбуків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Експерементально досліджено фізико-хімічні показники самбуку з використанням батату. The physicochemical parameters of sambuk using potatoes are experimentally investigated.

Опис

Ключові слова

самбук, батат, яблучне пюре, sambuca, sweet potato, apple puree, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, А. Енергетична цінність формованих картопляних чіпсів з використанням рослинних збагачувачів // А. В. Ковтун, О. Кобець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – С. 398.