Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Оцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.

Опис

Ключові слова

1H ЯМР-спектроскопія, водно-спиртова суміш, вода, етанол, горілка, електрохімічна активація, 1H NMR-spectroscopy, aqueous-alcoholic mixture, water, ethanol, vodka, electrochemical activating, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 154-155.