Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28012
Title: | Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products |
Authors: | Kuzmin, Oleg Pasichnyi, Vasyl Levkun, Kateryna Riznyk, Anastasiia |
Keywords: | факторний простір шприцювання ковбасні вироби факторное пространство колбасные изделия factor space extrusion sausage products кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products / O. Kuzmin, V. Pasichnyi, K. Levkun, A. Riznyk // Ukrainian Journal of Food Science. – 2017. – Vol. 5, Is. 1. – P. 54-62. |
Abstract: | The aim of the paper is to determination of the factor space of the process of extrusion of sausage products. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28012 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Determination.pdf | 560,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.