Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28049
Название: | Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів |
Авторы: | Чорна, Анастасія Іванівна Шульга, Оксана Сергіївна |
Ключевые слова: | їстівне покриття свіжість хлібобулочні вироби edible coating freshness backery products кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публикации: | 2017 |
Библиографическое описание: | Шульга, О. С. Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2017 р., м. Київ, 2017. – С. 72-76. |
Краткий осмотр (реферат): | Нами було розроблено їстівне покриття, що сприяє збереженю свіжості. Соціальна ефективність від впровадження у виробництво хлібобулочних виробів з їстівним покриттям полягає у розширені їх асортименту. We have developed an edible coating that contributes to the preservation of freshness. Social efficiency from the introduction into the production of bakery products with edible coating is to expand their range. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28049 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hlibconf 13.09.17.pdf | 2,58 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.