Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28049
Название: Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів
Авторы: Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Ключевые слова: їстівне покриття
свіжість
хлібобулочні вироби
edible coating
freshness
backery products
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Шульга, О. С. Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2017 р., м. Київ, 2017. – С. 72-76.
Краткий осмотр (реферат): Нами було розроблено їстівне покриття, що сприяє збереженю свіжості. Соціальна ефективність від впровадження у виробництво хлібобулочних виробів з їстівним покриттям полягає у розширені їх асортименту. We have developed an edible coating that contributes to the preservation of freshness. Social efficiency from the introduction into the production of bakery products with edible coating is to expand their range.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28049
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Hlibconf 13.09.17.pdf2,58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.