Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28962
Title: Використання дигідрокверцетину при виробництві квасу оздоровчого призначення
Authors: Гладишева, Олександра Олександрівна
Стеценко, Наталія Олександрівна
Keywords: квас
дигідрокверцетин
оздоровчий харчовий продукт
збагачення
kvass
dihydroquercetin
health foods
enrichment
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2019
Citation: Гладишева, О. Використання дигідрокверцетину при виробництві квасу оздоровчого призначення / О. Гладишева, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 55.
Abstract: Реалізація сучасних науково-технічних розробок у галузі квасоваріння, особливо щодо функціональної спрямованості, дозволило б змінити асортимент безалкогольних напоїв у напрямі зменшення кількості газованої води з використанням ароматизаторів, барвників і підсолоджувачів, та збільшення частки напоїв на основі натуральної сировини. Внесення дигідрокверцетину надає квасу антиоксидантних властивостей та дозволяє підвищити стійкість напою до 135 діб. The implementation of modern scientific and technical developments in the field of kvass, especially functional orientation, would allow to change the range of soft drinks in the direction of reducing the amount of sparkling water using flavors, dyes and sweeteners, and increasing the share of beverages based on natural raw materials. The introduction of dihydroquercetin provides antioxidant properties to kvass and makes it possible to increase the stability of the beverage for up to 135 days.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28962
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
155.pdf259,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.