Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179
Title: Біологічно активні речовини в харчових технологіях
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Стеценко, Наталія Олександрівна
Науменко, Наталія Валентинівна
Keywords: біологічно активні речовини
харчові технології
оздоровче харчування
збагачувачі
enrichers
bioligically active substances
food technologies
nutirition for well-being
кафедра технології оздоровчих продуктів
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2016
Citation: Сімахіна, Г. О. Біологічно активні речовини в харчових технологіях : підручник / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Н. В. Науменко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. - К. : НУХТ, 2016. - 455 с.
Abstract: У підручнику наведено теоретичні та практичні результати дослідження хімічного складу і функціональної ролі у живому організмі широкого спектру біологічно активних речовин рослинного та тваринного походження. Обґрунтовано доцільність та перспективність використання рослинної сировини, в тому числі дикорослої, для збагачення харчових основ з метою отримання нових видів харчової продукції, напівфабрикатів, напоїв з оптимізованим складом основних нутрієнтів, високоефективної та абсолютно безпечної для споживачів. Узагальнено практичний досвід виробництва поліфункціональних рослинних збагачувачів із підвищеним вмістом біологічно активних речовин та їх використання у харчових технологіях. Для студентів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та фахівців харчової промисловості.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179
ISSN: 978-966-612-180-9
Appears in Collections:Підручники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БАР_вступ.pdfВступ до підручника145,69 kBAdobe PDFView/Open
Частина1_розділ1.pdfЧастина 1. Природа біологічно активних речовин516,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.