Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179
Title: | Біологічно активні речовини в харчових технологіях |
Authors: | Сімахіна, Галина Олександрівна Стеценко, Наталія Олександрівна Науменко, Наталія Валентинівна |
Keywords: | біологічно активні речовини харчові технології оздоровче харчування збагачувачі enrichers bioligically active substances food technologies nutirition for well-being кафедра технології оздоровчих продуктів кафедра іноземних мов професійного спрямування |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Сімахіна, Г. О. Біологічно активні речовини в харчових технологіях : підручник / Г. О. Сімахіна, Н. О. Стеценко, Н. В. Науменко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технол. - К. : НУХТ, 2016. - 455 с. |
Abstract: | У підручнику наведено теоретичні та практичні результати дослідження хімічного складу і функціональної ролі у живому організмі широкого спектру біологічно активних речовин рослинного та тваринного походження. Обґрунтовано доцільність та перспективність використання рослинної сировини, в тому числі дикорослої, для збагачення харчових основ з метою отримання нових видів харчової продукції, напівфабрикатів, напоїв з оптимізованим складом основних нутрієнтів, високоефективної та абсолютно безпечної для споживачів. Узагальнено практичний досвід виробництва поліфункціональних рослинних збагачувачів із підвищеним вмістом біологічно активних речовин та їх використання у харчових технологіях. Для студентів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та фахівців харчової промисловості. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29179 |
ISSN: | 978-966-612-180-9 |
Appears in Collections: | Підручники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
БАР_вступ.pdf | Вступ до підручника | 145,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Частина1_розділ1.pdf | Частина 1. Природа біологічно активних речовин | 516,01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.