Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29214
Title: Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетів
Authors: Москалюк, Оксана Євгеніївна
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Пешук, Людмила Василівна
Keywords: паштет м’ясний
meat pates
жирнокислотний склад
fatty acid composition
термін зберігання
expiration date
оздоровчо-профілактичне харчування
health-preventive nutrition
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2018
Citation: Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетів / О. Є. Москалюк, І. Г. Радзієвська, Л. В. Пешук, О. І. Гащук // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2018. - Том 24, №5. - С. 195–202.
Abstract: У статті наведено результати досліджень жирнокислотного складу й кінетики окиснення жиру в процесі зберігання розроблених паштетів з використанням грибної сировини та фітокомплексу пророщених зерен злакових культур. Створення збалансованих рецептур м’ясних паштетів підвищеної харчової цінності з поліпшеним жирнокислотним складом можна розглядати як важливий напрям у сучасному харчуванні. The article presents the results of studies of fatty acid composition and kinetics of fat oxidation in the process of storage of developed pates using fungal raw materials and phytocomplex of germinated grains of cereal crops. Creation of balanced recipes of meat pates of high nutritional value with an improved fatty acid composition can be considered as an important trend in modern nutrition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29214
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analis of Fatty Acid Composition of Meat Pates.pdf6,75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.