Обгрунтування вибору пюре з вишні та насіння чіа для створення мармеладу оздоровчого призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виробництво мармеладу з пюре вишні та насіння чіа є доцільним та економічно вигідним, оскільки він володіє функціональними властивостями, урізноманітнює сучасний асортимент продукції кондитерської галузі, а саме пастило-мармеладних виробів, та відповідає усім нормам показників якості, встановлених до мармеладу у нормативно-технічній документації. Production of marmalade with cherry puree and chia seeds are expedient and cost-effective because they own functional properties, diversify the modern range of products the confectionery industry, namely the pastille-marmalade products, and meets all the norms quality indicators set to the marmalade in the normative and technical documentation.

Опис

Ключові слова

кафедра технології оздоровчих продуктів, пюре, вишня, насіння чіа, мармелад, puree, cherry, chia seeds, marmalade, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Гоцуляк, В. Я. Обгрунтування вибору пюре з вишні та насіння чіа для створення мармеладу оздоровчого призначення / В. Я Гоцуляк, А. О. Ущаповський / Майбутній науковець – 2018 : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, 14 груд. 2018 р., м. Сєвєродонецьк. Ч. І / укладач В. Ю. Тарасов – Сєвєродонецьк : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2018. – С. 162-163.