Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29605
Title: Очищення яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації
Authors: Жеплінська, Марія Михайлівна
Зоткіна, Лариса Василівна
Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна
Keywords: яблучний сік
речовини колоїдної дисперсності
водяна пара
пароконденсаційна кавітація
прозорість
забарвленість
потенціал пари
apple juice
colloidal dispersion substances
water vapor
steam condensation cavitation
transparency
color
potential of steam
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2018
Citation: Жеплінська, М. М. Очищення яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації / М. М. Жеплінська, Л. В. Зоткіна, Л. В. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. – 2018. – №1. – С. 36-39.
Abstract: Наведено результати досліджень процесу очищення яблучного соку за допомогою вдування відкритої пари. Представлено дані динаміки вмісту сухих речовин, забарвленості, прозорості від збільшення температури при різних потенціалах пари. Проведені експерименти допомогли встановити покращення седиментаційних властивостей соку та збільшення продуктивності відстійників для очищення яблучного соку. The article deals with the study of the process of apple juice cleaning by injecting an open pair. The results of the dynamics of the content of dry matter, color, and transparency from the Increase In juice temperature at different vapor potentials are presented. The obtained results allowed to establish an improvement in the sedimentation properties of juice and increase the productivity of the settling tanks for the purification of apple juice.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/29605
ISSN: 03211525
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zotkina1.pdf2,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.