Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30869
Title: Актуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництва
Authors: Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
Пастух, Ганна Степанівна
Keywords: жом
харчові волокна
пектин
вторинна сировина
буряковий жом
біогаз
pulp
dietary fiber
pectin
secondary raw materials
beet pulp
biogas
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2019
Citation: Мартинюк, А. С. Актуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництва / А. С. Мартинюк, Г. С. Пастух // Екологічні науки. – 2019. – № 2 (25). – С. 187-190.
Abstract: У статті проаналізовано способи перероблення бурякового жому, враховуючи сучасні потреби населення та промисловості України. У тому числі розглянуто можливі способи отримання бурякового пектину, харчових волокон та біогазу.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30869
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf216,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.