Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30869
Title: | Актуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництва |
Authors: | Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна Пастух, Ганна Степанівна |
Keywords: | жом харчові волокна пектин вторинна сировина буряковий жом біогаз pulp dietary fiber pectin secondary raw materials beet pulp biogas кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Мартинюк, А. С. Актуальні напрямки утилізації відходів цукрового виробництва / А. С. Мартинюк, Г. С. Пастух // Екологічні науки. – 2019. – № 2 (25). – С. 187-190. |
Abstract: | У статті проаналізовано способи перероблення бурякового жому, враховуючи сучасні потреби населення та промисловості України. У тому числі розглянуто можливі способи отримання бурякового пектину, харчових волокон та біогазу. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/30869 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.