Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31217
Назва: Zostera marina як джерело унікальних біологічно активних речовин в закладах ресторанного господарства
Автори: Ковальчук, Світлана Степанівна
Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна
Ключові слова: Zostera marina
біологічно активні речовини
заклади ресторанного господарства
biologically active substance
restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Ковальчук, С. С. Zostera marina як джерело унікальних біологічно активних речовин в закладах ресторанного господарства / С. С. Ковальчук, А. С. Наконечна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19- 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 284-285.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз напрямків збагачення харчових продуктів. Досліджено, що харчові продукти у складі, яких є Zostera marina, при технологічній обробці не втрачають своїх біологічних властивостей, тому доцільно використовувати дані водорості для оздоровлення населення України, яке проживає на радіоактивно забруднених та ендемічних територіях. Асортимент страв із використанням зостери, як біологічно активної речовини, необхідно розширяти та включати в меню закладів ресторанного господарства.The analysis of directions of food enrichment is carried out. It has been studied that foodstuffs containing Zostera marina do not lose their biological properties during technological processing, so it is advisable to use these algae for the health of the population of Ukraine living in radioactively contaminated and endemic areas. The range of dishes using zoster as a biologically active substance should be expanded and included in the menu of restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31217
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1(9) (2).pdf318,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.