Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31217
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовальчук, Світлана Степанівна-
dc.contributor.authorНаконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна-
dc.date.accessioned2020-06-04T11:42:06Z-
dc.date.available2020-06-04T11:42:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКовальчук, С. С. Zostera marina як джерело унікальних біологічно активних речовин в закладах ресторанного господарства / С. С. Ковальчук, А. С. Наконечна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 19- 20 травня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 284-285.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31217-
dc.description.abstractПроведено аналіз напрямків збагачення харчових продуктів. Досліджено, що харчові продукти у складі, яких є Zostera marina, при технологічній обробці не втрачають своїх біологічних властивостей, тому доцільно використовувати дані водорості для оздоровлення населення України, яке проживає на радіоактивно забруднених та ендемічних територіях. Асортимент страв із використанням зостери, як біологічно активної речовини, необхідно розширяти та включати в меню закладів ресторанного господарства.The analysis of directions of food enrichment is carried out. It has been studied that foodstuffs containing Zostera marina do not lose their biological properties during technological processing, so it is advisable to use these algae for the health of the population of Ukraine living in radioactively contaminated and endemic areas. The range of dishes using zoster as a biologically active substance should be expanded and included in the menu of restaurants.uk_UA
dc.subjectZostera marinauk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectbiologically active substanceuk_UA
dc.subjectrestaurantsuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.subjectкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїuk_UA
dc.titleZostera marina як джерело унікальних біологічно активних речовин в закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1(9) (2).pdf318,35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.