Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31292
Title: Зберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів кисню
Authors: Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Михайлович, Володимир Олександрович
Шутюк, Віталій Володимирович
Василів, Володимир Павлович
Keywords: соки
плоди
овочі
juices
fruits
vegetables
кафедра технології консервування
Issue Date: 2020
Citation: Зберігання харчових продуктів із застосуванням адсорбентів кисню / О. Бендерська, В. Михайлович, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками ІХ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 9–10 квітня 2020 р. – Київ : РВВ НУБіП України, 2020. – С. 112–113.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31292
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20 Benderska IX MNPK NUBiP.pdf660,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.