Стабілізаційна система для масляної пасти (Патент на винахід № 119833)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід стосується стабілізаційної системи для масляної пасти, що містить молочний білковий продукт, вологоутримувач, рослинну камедь, причому стабілізаційна система як молочний білковий продукт містить знежирене молоко, як вологоутримувач містить каррагінан та додатково містить сухий концентрат молочного білка, сухий концентрат сироваткових білків та триполіфосфат натрію. Винахід належить до харчової промисловості та може бути використаний при виробництві на молочних підприємствах. The invention relates to a stabilization system for butter paste containing milk protein product, moisture retainer, vegetable gum, and the stabilization system as dairy protein product contains skim milk, as moisture retainer contains carrageenan and additionally contains dry milk protein concentrate, dry whey protein concentrate. The invention relates to the food industry and can be used in the production of dairy plants.

Опис

Ключові слова

vegetable gum, вологоутримувач, рослинна камедь, сироваткові білки, масляна паста, moisture retainer, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, whey proteins, oil paste, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 119833 UA, МПК A23L 29/10 (2016.01). Стабілізаційна система для масляної пасти / Кочубей-Литвиненко О. В., Пасічний В. М., Ющенко Н. М., Кузьмик У. Г., Яценко О. В., Слободяник А. В., Миколів І. М. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № а201807487 ; заявл. 04.07.2018 ; опубл. 12.08.2019, Бюл. № 15 2019.

Зібрання