Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31434
Title: Разработка нового виброэкстрактора периодического действия
Authors: Черный, Валентин Николаевич
Мисюра, Тарас Григорьевич
Попова, Наталия Викторовна
Завьялов, Владимир Леонидович
Keywords: віброекстрактор
екстрагування
переробка
extraction
vibroextractor
processing
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Publisher: Разработка нового виброэкстрактора периодического действия / В. М. Чорній, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова, В. Л. Завьялов // Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII международной научно-технической конференции, 23–24 апреля 2020 г., г. Могилев. –Могилев, 2020. – Т. 2. - С. 45-46.
Abstract: Разработаный новый виброэкстрактор периодического действия обеспечивает рациональное распределение внешней энергии, создает оптимальные гидродинамические условия для протекания массообмена за счет микро- и макроперемешивания, что обеспечивает перспективность этого оборудования для пищевой и фармацевтической промышленности при экстракции целевых компонентов из сырья различной морфологии. розроблений новий віброекстрактор періодичної дії забезпечує раціональний розподіл зовнішньої енергії, створює оптимальні гідродинамічні умови для протікання масообміну за рахунок мікро- і макроперемешіванія, що забезпечує перспективність цього обладнання для харчової та фармацевтичної промисловості при екстракції цільових компонентів із сировини різної морфології. New batch vibroextractor developed provides a rational distribution of external energy, creates optimal hydrodynamic conditions for the flow of mass transfer due to micro- and macro-mixing, which ensures the prospects of this equipment for food and pharmaceutical industry in the extraction of target components from raw materials different morphology.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/31434
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Страницы из konferenciya_2020_tom_2_0.pdf320,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.