Спосіб виробництва кисломолочного напою по типу йогурту (Патент на корисну модель № 125755)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва кисломолочного напою по типу йогурту включає нормалізацію молока, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження до температури заквашування, заквашування, сквашування та охолодження. В процесі нормалізації вносять молочну білково-вуглеводну суміш в кількості 20…30 % до маси молока, яка складається із сухої молочної сироватки та молочно-ягідної сироватки, отриманої в процесі термокислотної коагуляції білків молока за температури 74…76 °C протягом 2…3 хв. ягідним коагулянтом в кількості 9…11 % з рН 2,6…2,7. Потім готують суміш, суха молочна сироватка: молочно-ягідна сироватка, у співвідношенні від 1:5 до 1:15, перемішують 10…15 хв., залишають для набухання протягом 28…32 хв., фільтрують.

Опис

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 125755 UA, МПК A23C 9/13 (2006.01) Спосіб виробництва кисломолочного напою по типу йогурту / Грек О. В., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В., Нагорна В .О. : заявник-патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201712284 ; заявл. 12.12.2017 ; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10, 2018 р.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в