Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32230
Title: Харчова промисловість № 27
Authors: Національний університет харчових технологій
Keywords: сировина
матеріали
процеси харчових виробництв
проектування
технологія
raw materials
food production
processes
technology
design
Issue Date: 2020
Citation: Харчова промисловість : науковий журнал / Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2020. – № 27. – 145 с.
Abstract: Висвітлені результати науково-дослідних робіт з технології харчових продуктів, хімічних, біохімічних, мікробіологічних процесів, апаратів, обладнання, автоматизації харчових виробництв та економіки харчової промисло- вості. Розрахований на наукових та інженерно-технічних працівників харчової промисловості. Results of research and development operations on technology of foodstuff, chemical, biochemical, microbiological processes, devices, the equipment, automation of food productions and economy of the food industry are provided. The journal was designed for scientists, engineers and technical personnel of the food industry
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32230
Appears in Collections:Харчова промисловість

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food Industry27.pdf3,24 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.