Особливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі наведено аналіз формування харчового раціону студентів та представлено дослідження щодо складання рекомендацій при проведенні розрахунків раціону харчування молодіжної вікової групи.

Опис

Ключові слова

харчовий раціон, студенти, енергозатрати, добовий набір продуктів, food allowance, power inputs, students, daily food set, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Пархоменко, О. І. Особливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентів / О. І. Пархоменко, І. В. Дочинець, І. Л. Корецька // Перспективные инновации в науке, образовании, производстве и транспорте-2016 : материалы Международной научно-практической интернет-конференции, 20-27 декабря 2016 г. – 2016.