Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1600
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Регіональний підхід до розвитку туристичного продукту на основі природного потенціалу Закарпатської області | Ткаченко, Сергій Андрійович |
2023 | Розвиток зеленого туризму на території Херсонської області | Шорохова, Ангеліна Андріївна |
2023 | Потенціал розвитку медичного туризму в Одеській області | Шейко, Аліна Романівна |
2023 | Європейський досвід організації екологічного туризму в Черемському природному заповіднику Волинської області | Росюк, Сергій Леонідович |
2023 | Екологічний менеджмент у контексті забезпечення екологічної безпеки регіону | Рябко, Аліна Василівна |
2023 | Розвиток історико-культурного туризму (на прикладі Львівської області) | Палагута, Богдан Вікторович |
2023 | Розвиток туризму на основі історико-культурного та природного потенціалу Хмельницької області | Курбацький, Ілля Юрійович |
2023 | Розвиток лікувально-оздоровчого туризму на території Хмельницької області | Ковальчук, Ірина Вадимівна |
2023 | Розвиток туризму на основі природного потенціалу на території Закарпатської області | Гасс, Анастасія Вячеславівна |
2023 | Характеристика ресурсного потенціалу території Донецької області для цілей розвитку рекреації, відпочинку та екскурсійної діяльності | Чупахін, Валентин Борисович |
2023 | Формування туристичного іміджу Чернігівської області | Алтухов, Дмитро Миколайович |
2023 | Удосконалення способу виробництва кексів оздоровчого призначення з використанням борошна з пророщених зерен пшениці, конопляних висівок та керобу | Вінярська, Владислава Валеріївна |
2023 | Наукове обґрунтування та спосіб отримання дієтичної добавки з культивованих грибів для подолання дефіциту вітамінів групи D | Межубовський, Олександр Михайлович |
2023 | Удосконалення способу виробництва напоїв з рослинної сировини – аналогів молока для осіб з особливими потребами | Кровопускова, Аліна Ігорівна |
2023 | Удосконалення способу виробництва зефіру, збагаченого пюре журавлини | Коваленко, Олександра Сергіївна |
2023 | Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи | Клеймьонова, Олена Геннадіївна |
2023 | Удосконалення способу виробництва хліба, з використанням борошна спельти та збагаченого порошком кропиви | Ілюк, Джоана Сергіївна |
2023 | Удосконалення способу виробництва безглютенового печива на основі рисового борошна з додаванням кеш’ю та шроту насіння гарбуза | Галушко, Марія Валеріївна |
2023 | Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту | Данилюк, Михайло Олексійович |
2023 | Вивчення фізико-технологічних властивостей насіння сої | Барська, Валерія Дмитрівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 1600