Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32946
Title: Characteristics of polyamide covers for sausage production
Authors: Strashynskyi, Igor
Pasichnyi, Vasyl
Marynin, Andriy
Bozhenko, Larysa
Keywords: functional properties
nutritional value
sausage
ковбасні оболонки
поліамід
ковбаса
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2020
Citation: Сharacteristics of polyamide covers for sausage production / I. Strashynskyi, V. Pasichnyi, A. Marynin, L. Bozhenko // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 24 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 28.
Abstract: The most common modification method is hydrothermal treatment. The advantages of this method are a reduction in strength and an increase in the functional and technological properties and nutritional value of raw materials. This type of treatment is used in the production of protein stabilizers, hydrolyzates, liver and blood sausages, as well as pâtés, herbs, and jellyfish. At the same time, the disadvantages of this method are the loss of dry substances with broth, raw materials are subjected to double heat treatment, the stabilizer yield is below 100%, and the need for additional energy costs due to the long treatment, which ranges from 1,5 to 8 hours. Найпоширенішим методом модифікації є гідротермічна обробка. Перевагами цього методу є зниження міцності та збільшення функціональних та технологічних властивостей та харчової цінності сировини. Цей вид обробки використовується у виробництві стабілізаторів білка, гідролізатів, печінкових та кров’яних ковбас, а також паштетів, трав та желатину. У той же час, недоліками цього способу є втрата сухих речовин з бульйоном, сировина піддається подвійній термічній обробці, вихід стабілізатора нижче 100 % та потреба в додаткових енергетичних витратах через тривалу обробку, яка коливається від 1,5 до 8 годин.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/32946
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf538 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.