Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті представлено результат и математичного моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини. Математично обґрунтовано явищ а масоперенесення на рівні молекулярної дифузії та конвективного перенесення цільової речовини в робочом у об 'ємі віброекстрактора періодичної дії. Отриманий математичний опис процесу мож е бути використано для моделювання кінетики періодичного екстрагування з рослинної сировини, а також як базовий для моделювання більш складних явищ теплових і масообмінних процесів.

Опис

Ключові слова

математичне моделювання, масообмін, віброекстрагування, mathematical modeling, mass transfer, vibroextraction, молекулярна і конвективна дифузія, molecular and convective diffusion, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

Бібліографічний опис

Математичне моделювання масоперенесення при періодичному віброекстрагуванні з рослинної сировини / В. Л. Зав’ялов, В. Є. Деканський, О. П. Лобок, Т. Г. Мисюра, В. С. Бодров // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 4. – С. 131–136.

Зібрання