Ключові суперечності процесу ціноутворення на вітчизняному ринку цукру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виявлено основні суперечності процесу ціноутворення в існуючих в умовах функціонування національного ринку цукру й конкурентоформуючого середовища. Визначено, що головними факторами, які впливають на формування цін на ринку цукру, є самоусунення держави від регулювання, встановлення й підтримки цін, цінових пропорцій на продукцію різних сфер АПК, посилення тенденцій до зміни структури виробництва в сільському господарстві, дисбаланс попиту та пропозиції цукрового буряку й цукру, відсутність дієвої системи контролю якості й безпеки цукру, організованих каналів збуту вітчизняного цукру, валютні ризики тощо.

Опис

Ключові слова

кафедра економіки і права, кафедра економіки праці та менеджменту, ціна, цукор, дисбаланс, якість, ціноутворення, price, pricing, sugar, imbalance, quality

Бібліографічний опис

Ємцев, В. І. Ключові суперечності процесу ціноутворення на вітчизняному ринку цукру / В. І. Ємцев, І. В. Ємцева // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 6. – С. 93–99.

Зібрання