Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33361
Title: Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінності
Authors: Ашмаріна, Галина Ревмирівна
Михалевич, Артур Петрович
Скуйбіда, Валерія Віталіївна
Keywords: зерна пшениці
біологічна цінність
збачення
кафедра технології молока і молочних продуктів
biological value
enriching
wheat grains
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2019
Citation: Ашмаріна, Г. Р. Введення пророщеного насіння пшениці в якості збагачувача біологічної цінності / Г. Р. Ашмаріна, А. П. Михалевич, В. В. Скуйбіда // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та практичні аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 28–29 березня 2019 р. – Київ : ККІБП, 2019. – С. 129–130.
Abstract: Пророслі зерна пшениці вважаються однією з кращих натуральних і легкодоступних добавок. Фахівці рекомендують включати в раціон пророщену пшеницю, так як це сприяє зміцненню імунітету, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, звільняє організм від шлаків і токсинів. Цьому сприяє унікальний хімічний склад. Sprouted wheat grains are considered one of the best natural and readily available supplements. Experts recommend including germinated wheat in the diet, as it strengthens the immune system, improves the functioning of the gastrointestinal tract, frees the body from toxins and toxins. This is facilitated by the unique chemical composition.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33361
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
131 (1).pdf177,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.