Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3340
Title: Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози
Authors: Мірошников, Олег Миколайович
Михайлик, Вячеслав Аврамович
Подобій, Олена Валеріївна
Keywords: цукроза
sucrose
гідратація
структура
концентрація
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
hydration
structure
concentration
Issue Date: 2006
Citation: Подобій, О. В. Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрози / О. В. Подобій, О. М. Мірошников, В. А. Михайлик // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 25-27.
Abstract: Методом диференціальної скануючої калориметрії досліджено теплоти фазових переходів у структурі цукрового розчину при додаванні трет-бутанолу.
Heats of phase transition in the structure sucrose solution with additive tret-butanol were studied using the differential scanning calorimeter.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3340
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stat_12.pdf263,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.