Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Название: Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину
Авторы: Чорний, Валентин Миколайович
Мисюра, Тарас Григорович
Попова, Наталія Вікторівна
Ключевые слова: бурштин
якісні показники
екстракт бурштину
екстракт
апроксимація
кореляція
amber
qualitative indicators
amber extract
extract
approximation
correlation
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Чорний, В. М. Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину / В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 97.
Краткий осмотр (реферат): Отримані результати можна використовувати при визначенні показників спиртових екстрактів з бурштину в межах лабораторних досліджень або в технологічному процесі отримання таких екстрактів. The obtained results can be used in determining the performance of alcoholic extracts of amber in laboratory studies or in the technological process of obtaining such extracts.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
87_1.pdf575 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.