Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Title: Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Authors: Курзенко, Тетяна Сергіївна
Keywords: молочна промисловість
паста сиркова
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
удосконалення системи НАССР
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Курзенко, Т. С. Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Курзенко ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 100 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Kurzenko Tetiana Serhiivna.pdf4,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.