Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Title: | Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» |
Authors: | Курзенко, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | молочна промисловість паста сиркова органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю удосконалення системи НАССР кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Курзенко, Т. С. Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Курзенко ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 100 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Kurzenko Tetiana Serhiivna.pdf | 4,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.