Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Title: Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Authors: Мірчук, Наталія Єгорівна
Keywords: молочна промисловість
йогурт
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
удосконалення системи НАССР
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Мірчук, Н. Є. Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Єгорівна Мірчук ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 126 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Mirchuk Nataliia Yehorivna.pdf2,78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.