Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Название: Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Авторы: Мірчук, Наталія Єгорівна
Ключевые слова: молочна промисловість
йогурт
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
удосконалення системи НАССР
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Мірчук, Н. Є. Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Єгорівна Мірчук ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 126 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Располагается в коллекциях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
181_Mirchuk Nataliia Yehorivna.pdf2,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.