Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Назва: Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Автори: Мірчук, Наталія Єгорівна
Ключові слова: молочна промисловість
йогурт
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
удосконалення системи НАССР
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Мірчук, Н. Є. Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Єгорівна Мірчук ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 126 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Mirchuk Nataliia Yehorivna.pdf2,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.