Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255
Назва: | Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» |
Автори: | Мірчук, Наталія Єгорівна |
Ключові слова: | молочна промисловість йогурт органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю удосконалення системи НАССР кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Мірчук, Н. Є. Удосконалення плану НАССР виробництва йогурту з наповнювачем «Персик» на фруктозі на філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Єгорівна Мірчук ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 126 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34255 |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Mirchuk Nataliia Yehorivna.pdf | 2,78 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.