Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Title: Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»
Authors: Паленська, Аліна Анатоліївна
Keywords: солодковершкове масло
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління якістю
удосконалення заходів технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Паленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Palenska Alina Anatoliivna.pdf3,73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.