Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Title: | Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» |
Authors: | Паленська, Аліна Анатоліївна |
Keywords: | солодковершкове масло органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління якістю удосконалення заходів технологічної експертизи кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Паленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Palenska Alina Anatoliivna.pdf | 3,73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.