Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Название: | Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» |
Авторы: | Паленська, Аліна Анатоліївна |
Ключевые слова: | солодковершкове масло органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління якістю удосконалення заходів технологічної експертизи кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Паленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295 |
Располагается в коллекциях: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Palenska Alina Anatoliivna.pdf | 3,73 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.