Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Название: Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»
Авторы: Паленська, Аліна Анатоліївна
Ключевые слова: солодковершкове масло
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління якістю
удосконалення заходів технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Паленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Располагается в коллекциях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
181_Palenska Alina Anatoliivna.pdf3,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.