Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Назва: Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»
Автори: Паленська, Аліна Анатоліївна
Ключові слова: солодковершкове масло
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління якістю
удосконалення заходів технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Паленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Palenska Alina Anatoliivna.pdf3,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.