Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паленська, Аліна Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-04T10:15:59Z | - |
dc.date.available | 2021-06-04T10:15:59Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Паленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | солодковершкове масло | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | система управління якістю | uk_UA |
dc.subject | удосконалення заходів технологічної експертизи | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Palenska Alina Anatoliivna.pdf | 3,73 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.