Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаленська, Аліна Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-06-04T10:15:59Z-
dc.date.available2021-06-04T10:15:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПаленська, А. А. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Аліна Анатоліївна Паленська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34295-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсолодковершкове маслоuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсистема управління якістюuk_UA
dc.subjectудосконалення заходів технологічної експертизиuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleРозроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками якості масла солодковершкового для оператора ринку ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Palenska Alina Anatoliivna.pdf3,73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.