Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Сьогодні готельно-ресторанний бізнес повинен функціонувати у форс-мажорних обставинах, в умовах пандемії, з постійними обмеженнями діяльності через карантин, накладений державами. Така ситуація спостерігається у всьому світі. Інноваційним проривом, виходом із цієї непростої ситуації стало активне впровадження комп’ютеризації, Інтернет-технологій, Інтернет-сервісів, які допомагають існуванню ресторанного бізнесу сьогодні, та відкриває нові можливості для просування свого товару на ринок.Today, the hotel and restaurant business must operate in force majeure, in a pandemic, with constant restrictions on activities due to quarantine imposed by states. This situation is observed all over the world. An innovative breakthrough, a way out of this difficult situation was the active introduction of computerization, Internet technologies, Internet services, which help the existence of the restaurant business today, and opens up new opportunities for promoting your goods to the market.

Опис

Ключові слова

готельно-ресторанний бізнес, пандемія, інновації, hospitality, pandemic, innovation, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Нікітіна, Т. А. Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії / Т. А. Нікітіна, О. В. Богуславський // Наука, інновації та підприємництво в рамках ініціативи «Дні науки» : матеріали II Міжнародного симпозіуму для студентів і молодих вчених, 14 травня 2021 р., м. Київ. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2021 – С. 15.