Розроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

план HACCP, фундук смажений з цукром, технологія виробництва фундука смаженого з цукром, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бондур, Ю. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти» : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Олександрівна Бондур ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 104 с.