Розроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти»
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
план HACCP, фундук смажений з цукром, технологія виробництва фундука смаженого з цукром, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Бондур, Ю. О. Розроблення системи управління безпечністю виробництва фундуку смаженого в цукрі за стандартом ДСТУ ISO 22000:2019 на ТОВ «Натуральні продукти» : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Юлія Олександрівна Бондур ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 104 с.