Розроблення заходів удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру БріТМ «Добряна» на філії «Менський сир» підприємства «Мілкіленд-Україна» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

НАССР, виробництво, удосконалення, сир брі, ДСТУ ISO 22000:2007, система управління безпечністю, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шиганова, О. Ю. Розроблення заходів удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру БріТМ «Добряна» на філії «Менський сир» підприємства «Мілкіленд-Україна» за стандартом ДСТУ ISO 22000:2007 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Юріївна Шиганова ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 140 с.