Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво безалкогольного напою з соком помело на ПрАТ "Оболонь"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

безалкогольний напій, сік помело, система менеджменту безпеки, органолептичні показники, фізико – хімічні показники, дослідження, небезпечні фактори, критичні контрольні точки, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гавор, А. І. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво безалкогольного напою з соком помело на ПрАТ "Оболонь" : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анастасія Іванівна Гавор ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 210 с.