Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959
Title: | Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» |
Authors: | Репитун, Ярослав Геннадійович |
Keywords: | пиво світле фільтроване органолептичні показники фізико-хімічні показники кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Репитун, Я. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярослав Геннадійович Репитун ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 134 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Repytun Yaroslav Hennadiiovych.pdf | 2,53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.