Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пиво світле фільтроване, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Репитун, Я. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярослав Геннадійович Репитун ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 134 с.