Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Authors: Репитун, Ярослав Геннадійович
Keywords: пиво світле фільтроване
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Репитун, Я. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярослав Геннадійович Репитун ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 134 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Repytun Yaroslav Hennadiiovych.pdf2,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.