Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804
Назва: | Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів |
Автори: | Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна Басс, Оксана Олександрівна Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна Махмудов, Артур Мамедович Миколів, Іван Михайлович |
Ключові слова: | кисломолочні продукти ферментація сухі порошки кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції кафедра технології молока і молочних продуктів кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування dry powders fermentation sour milk products |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, Н. М. Ющенко, А. М. Махмудов, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147–148. |
Короткий огляд (реферат): | При виборі способу виробництва харчового продукту необхідно передбачити запровадження ресурсозберігаючих технологій, отримання продукту високої якості, розроблення інноваційних продуктів з використанням сировини рослинного та тваринного походження, зниження виробничих витрат. Тому метою роботи є дослідження процесу тривалості сквашування молочної суміші для удосконалення технології кисломолочних десертів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kuzmyk_2.pdf | 507,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.