Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804
Назва: Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів
Автори: Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
Басс, Оксана Олександрівна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Махмудов, Артур Мамедович
Миколів, Іван Михайлович
Ключові слова: кисломолочні продукти
ферментація
сухі порошки
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
dry powders
fermentation
sour milk products
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, Н. М. Ющенко, А. М. Махмудов, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147–148.
Короткий огляд (реферат): При виборі способу виробництва харчового продукту необхідно передбачити запровадження ресурсозберігаючих технологій, отримання продукту високої якості, розроблення інноваційних продуктів з використанням сировини рослинного та тваринного походження, зниження виробничих витрат. Тому метою роботи є дослідження процесу тривалості сквашування молочної суміші для удосконалення технології кисломолочних десертів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kuzmyk_2.pdf507,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.