Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Басс, Оксана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Махмудов, Артур Мамедович | - |
dc.contributor.author | Миколів, Іван Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-10T14:04:37Z | - |
dc.date.available | 2021-12-10T14:04:37Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів / У. Г. Кузьмик, О. О. Басс, Н. М. Ющенко, А. М. Махмудов, І. М. Миколів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 147–148. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/36804 | - |
dc.description.abstract | При виборі способу виробництва харчового продукту необхідно передбачити запровадження ресурсозберігаючих технологій, отримання продукту високої якості, розроблення інноваційних продуктів з використанням сировини рослинного та тваринного походження, зниження виробничих витрат. Тому метою роботи є дослідження процесу тривалості сквашування молочної суміші для удосконалення технології кисломолочних десертів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | сухі порошки | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології молока і молочних продуктів | uk_UA |
dc.subject | кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування | uk_UA |
dc.subject | dry powders | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | sour milk products | uk_UA |
dc.title | Ресурсозберігаючі технології виробництва кисломолочних десертів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kuzmyk_2.pdf | 507,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.