Impact of vegetable oils on the fatty acid composition of a milk-containing curd product
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
Belemets, Tatiana
Radzievska, Irina
Yushchenko (Gonchar), Natalia
Bandura (Kuzmyk), Uliana
Pasichnyi, Vasyl
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Frolova, Natalia
Mykoliv, Ivan
Korablova, Olga
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
It was determined that the proposed 50% replacement of the mass fraction of milk fat of milk-containing curd product allows to sufficiently increase the content of monounsaturated and olyunsaturated fatty acids, as well as bring the fatty acid composition of milk-containing product to the theoretical “ideal fat” recommended by
nutritionists.
Опис
Ключові слова
blend, milk-containing product, oil, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Impact of vegetable oils on the fatty acid composition of a milk-containing curd product / T. Belemets, I. Radziyevska, N.Yushchenko, U. Kuzmyk, V. Pasichnyi, O. Kochubei-Lytvynenko, N. Frolova, I. Mykoliv, O. Korablova // Journal of Hygienic Engineering and Design. – 2021. – Vol. 34. – PP. 150–160