Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.

Description

Citation

Зінченко, І. М. Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко// Харчова наука і технологія. – 2009. – № 2 (7). – С. 47–49.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By